Finalment he tornat a activar la Nintendo NES al pis. Ens han deixat un televisor que té Euroconnector, i hi puc endollar la NES amb un parell de cables RCA.

Per cert, tot i que també tinc la original, faig servir la NES pirata perquè té uns quants jocs precarregats i, el més important, la pistola.

Ja he jugat una estona a matar ànecs, al tir al plat (Duck Hunt), a matar cartells de bons i dolents, i a encertar llaunes que volen a l'aire (Hogan's Alley). Boníssims tots.

Precisament vaig adquirir aquesta NES pirata amb la pistola un bon dia de Sant Jordi, als Encants de Barcelona. A més, vaig endur-me un parell de Mega Drives amb una vintena de jocs, i una Master System II també amb uns quants jocs. I el cartutx de Tetris de NES a part, també. Em sembla que de tot plegat en vaig pagar poc més de vint euros. Ho devia comprar el primer o segon any de pis amb en Natxo.

Remenant les caixes de jocs de consola també he trobat el Zelda II de NES, que em vaig comprar per les mateixes dates al mercat de Sant Antoni per 30€. Allà es cotitzaven cars aquests jocs.

Per cert, abans de muntar-ho a la televisió final, m'he decidit a provar la meva teoria de que "la pistola no funcionarà amb els televisors LCD, per retards al pintar". I he vist confirmada la meva sospita amb una Sony Bravia. Disparant, no encertava res, ni des de mig pam de la pantalla.

I una foto de record:

Lluís jugant al Duck Hunt - tir al plat

Add a comment